Är det samma bok vi läst – Om en långlivad bokcirkel

OMSLAG ädsbvlEn läsecirkel som pågått sedan 1981. Ett gäng folkbildare, litteraturmänniskor och politiker som utreder litteraturen gemen- samt. I en rad texter undersöker de sina läsningar – tillsammans och som individer.

Är det samma bok vi läst handlar om deras erfarenhet av att läsa gemensamt i just deras cirkel. Men lika mycket är det en vidare utblick kring läsecirkeln och vad det innebär att läsa tillsammans. Kan man egentligen läsa ihop med andra eller är det tvärtom en förutsättning? Boken blir en djuplodande kommentar till de senaste årens trend för litteraturcirklar. Dessutom en utmärkt inspirationskälla för dig som själv funderar på att starta en bokcirkel.

Redaktion: Bo Andér, Karin Löfdahl, Jan Ristarp, Lars Rydquist och Margareta Törngren.

Pris: 69 kr

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>